Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


  0 0
 • 02/01/14--09:20: Av: Karin
 • Kör hårt Teo!! Du e bäst

  0 0
 • 02/11/14--14:22: Av: Olivia
 • Stort grattis till OS-silvret!!! Det var du så värd!

  0 0
 • 02/12/14--03:03: Av: Daniel Becker
 • Grattis till smakfullt OS-silver, och nära guld. Så kul och värt allt slit förstår jag. Gratulerar igen till mkt fin åkning i kvarts och semi.;)

  0 0

  Behöver du serva eller laga bilen? Det kan vara svårt att faktiskt komma till skott och ta bilen till verkstaden, då det finns så många olika att välja mellan. Verkstäder kan skilja sig både ifråga om priser och tjänster. Det är heller inte självklart att man vet vilka verkstäder som faktiskt finns närliggande som alternativ, särskilt om man bor i en storstad. För att få chansen att välja rätt verkstad och få koll på bilkostnader för service eller lagningar är det bra med lite hjälp. Via https://www.insplanet.com/bilkostnader/service/ kan man söka upp verkstäder som ligger nära dig. När du väl har gjort en sökning kommer ett flertal alternativ upp beroende på vart du bor. Du blir informerad om allt ifrån namnet på verkstaden till vart den ligger samt hur andra kunder betygsatt den.
  När man känner att man har hittat rätt görs en bokning enkelt via sidan. Detta sätt att finna rätt verkstad med priser och tjänster som passar dig och din bil, det är både kostnadseffektivt och ger dig mer tid över till annat.

  Serva bilen till rätt bilkostnad!

  För vem vill egentligen lägga ner en massa tid på att finna rätt verkstad och kanske även få betala för mycket? Förmodligen ingen, man vill gärna spara både tid och pengar, samt få arbetet gjort på ett bra sätt. Därför är det en god idé att se till så att man servar bilen till rätt bilkostnad. För att göra det så är det bra att kolla upp bilkostnaderna för service, vilket görs enklast genom att man är medveten om utbudet.

  Med ett brett utbud får du en bra övergripande koll på flera sätt. Du får koll på vilka verkstäder som passar ditt bilmärke och din förfrågan om service eller lagning. Det blir enklare för dig att finna en verkstad som du kan hålla fast vid i framtiden, både ifråga om priser, tjänster och kundservice. En annan sak som blir enklare är att finna rätt verkstad för rätt tjänst, oavsett om man är ute efter ett oljebyte, däckbyte, kamremsbyte, en felsökning eller en besiktning?
  Med andra ord; en sammanställning av verkstäder i ditt område utefter dina behov är ett bra sätt att finna rätt verkstad för dig och din bil!


  0 0

  Det finns idag en god möjlighet att jämföra besiktningsfirmor genom att använda sig av nätet. Där har många bolag lagt upp sig på samlingssidor, vilket gör det enkelt att kunna hitta den bästa besiktningsfirman. Det är enkelt att använda sig av dessa samlingssidor och man behöver endast fylla i ett fåtal uppgifter för att kunna få en jämförelse av de olika besiktningsfirmorna som finns att tillgå. De flesta samlingssidor har ett samarbete med ett stort antal aktörer, varför man har goda möjligheter att kunna nå en firma som passar för just det bilmärke som man äger.

  Tjänsten är helt gratis att nyttja eftersom besiktningsfirmorna får nya kunder genom detta. Det är viktigt att man väljer en firma som man blir belåten med eftersom en besiktning är ett måste för att man skall kunna framföra fordonet. Urvalet av firmor är stort och för det mesta hittar man en besiktningsfirma med ett gott rykte som dessutom är auktoriserad. Det lönar sig därför att försöka hitta besiktningsfirma genom nätet.

  Vad som avgör valet när man jämför besiktningsfirmor.

  Det finns vissa saker som man bör tänka på när man väljer sin besiktningsfirma. Framförallt är det en fördel om firman ligger nära där man bor, så att man enkelt kan ta sig till den. Det viktigaste är att firman är auktoriserad så att man vet att besiktningen blir rätt utförd. Bäst är om den har funnits med ett antal år på marknaden så att man vet att den har ett gott renommé och att det eventuellt finns kommentarer ifrån tidigare kunder. Var därför noga med att läsa de eventuella recensioner som finns att tillgå.

  Priset kan i vissa fall variera en del beroende på om man har ett speciellt bilmärke eller inte. De flesta besiktningsfirmor undersöker flertalet märken, men om du har en bil av ett ovanligt bilmärke bör du fråga om firman kan hjälpa till eller inte. Det är viktigt att man får förtroende för besiktningsfirman eftersom besiktningen är en skyldighet för en bilförare enligt lag.


  0 0

  Första hjälpen är något som alla i vårt samhälle bör kunna tillämpa när det uppstår en nödsituation eller om du är i närheten när det har uppstått en olycka eller om någon har blivit sjuk och behöver din hjälp. Eftersom att det är så pass viktigt att man kan göra första hjälpen är det något som alla bör gå en utbildning inom.

  Det tar inte lång tid men det är något som kommer att kunna vara skillnaden mellan liv och död om du befinner dig på en plats där någon behöver din hjälp. Hos sjukvardsutbildning.net kan du boka kurser för dig och dina medarbetare, familj, skolkamrater eller någon annan grupp som du vistas med dagligen för att lära er allt om första hjälpen, HLR och livräddning som kan behöva tillämpas i vardagen där ni befinner er.

  Dagskurser för första hjälpen.

  Oftast så pågår kursen enbart under en dag där ni tillsammans som grupp kommer att få lära er allt som ni kan behöva kunna inom första hjälpen och annan nödvändig livräddning. Det är en kunskap som kommer att kunna rädda liv om du behöver kunna det vid något tillfälle. Att ha gått en kurs där man har fått lära sig allt detta ger dig också en trygghet och säkerhet i att du vet hur du ska agera om en olycka inträffar i närheten av dig.

  Du kan då ta ansvar och se till att personer i nöd får din hjälp just när de behöver det. Eftersom att det kan skilja mellan liv och död på bara några sekunder så behövs det alltid civila som kan göra första hjälpen och HLR tills det att räddningspersonal och ambulans har hunnit komma till platsen. Så ta ditt ansvar och gå en hjärtstartare utbildning inom livräddning för alla i din närhets skull.


  0 0

  Kompressionsstrumpor är en form av stödstrumpa som går upp på vaden, slutar strax under knät, och skapar ett tryck som gör att blodcirkulationen i benet ökar. Denna strumpa har blivit allt populärare och det finns mycket undersökningar som visar på dess nytta. Titta gärna på de olika modeller och färger som finns för kompressionsstrumpor. Eftersom det under kläder ser ut precis som en vanlig strumpa kan de med fördel bäras när som. Sitter man still mycket under resa eller på arbetet kan det vara en bra idé att börja använda kompressionsstrumpor, det kommer att reducera stumhet i benen och minska risk för åderbrock. Till och med den som är drabbad av sistnämnda kan få detta minskat med hjälp av denna typ av strumpor. I sådana fall kan det handla om en starkare variant och bör provas ut i samråd med en läkare.

  Men inte bara den som sitter still har glädje av att använda strumpor med kompressionseffekt, är man idrottare kan det vara skönt att ta på strumporna eftre träning. Eftersom de trycker åt vaderna och ökar blodcirkulationen kommer benen att kunna återhämta sig snabbare.

  Stödstrumpan är en dröm för den gravida.

  Under en graviditet belastat hela kroppen på ett sätt som den inte är van vid, vilket även gäller benen. Detta gör att benen kan kännas stumma och åderbrock bildas. I vissa fall försvinner de efter graviditeten, men det finns ingen garanti för detta, så det är bättre att ta hand om kroppen från början.

  En bra stödstrumpa hjälper kroppen och gör att benen inte känns så tunga. Väntar man barn får man också extra mycket blod i kroppen, genom att ta på stödstrumpor som ökar cirkulationen av blodet hjälper man naturen att handskas med allt extra. Det är viktigt att börja bära stödstrumpor tidigt i graviditeten, det är lättare att få ett bra resultat om man arbetar förebyggande.


  0 0

  Inom bygg är betong ett vanligt material att arbeta och skapa i, eftersom det finns i så pass stora volymer som det gör är det också viktigt att veta hur man ska bete sig när det kommer till betongåtervinning. Precis som när det handlar om de flesta andra recycling handlar betongåtervinning om en praktisk och smart lösning som är bra för miljön. Under byggnationer skapas det i regel mycket restprodukter av betong, något som kan bli dyrt för byggfirman om man inte kan använda det till något annat.

  När det kommer till fråga om hållbarhet är det något som är mycket viktigt inför framtiden. Trotts att det handlar om återvinning måste man i en betongåtervinnings process vara mycket noga så att det inte blir en negativ påverkan på naturen och miljön. Betongåtervinning bildar ett flertal farliga ämnen, vilket gör att det är viktigt att vara noga i arbetet för att det inte ska bli negativt. Här gäller det att arbeta efter de lagar och förordningar som finns nedskrivna, visa delar regleras på en högre nivå av EU. Detta visar på hur viktigt ämnet är för en gemensam framtid. Riktlinjerna som man arbetar efter är på så sätt mycket hårda, vilket minimerar risken för utsläpp av farliga ämnen, utsläpp som kan hamna i naturen annars.

  Bygg med betongåtervinning.

  Genom ordnad recycling fördelar man de olika ämnena och produkterna ett bra sätt och får därmed enklare att använda det igen. När det kommer till privatpersoner skall denna form av sopor lämnas på närmaste sortergård eller återvinningscentral. På dessa platser finns det tydlig information var man skall lämna in olika ämnen, här är det viktigt att följa skyltarna så att sorteringen går rätt till och man på så sätt kan behandla saker på det sätt som är bäst lämpat.


  0 0

  I vatten som är stilla eller som bara har minimalt med strömmar kan man hitta näckros, en växt som förekommer vilt i Sverige. Näckros har ursprungligen fått sitt namn från sägnernas man; Näcken. Ett övernaturligt väsen som sägs ha hållit till i vattendrag där växten ofta finns. Även i andra kulturer och andra länder kopplas blomman till olika sägner och historier. I Bangladesh är näckros rent av en symbol för landet, även i Sverige finns denna symbolik.

  Den vita varianten, som är en av tre vilda arter i Sverige, är landskapsblomma i Södermanland. Kanske är det sägnerna och mystiken kring rosen som gör den så populär, eller så är det enbart dess yttre som lockat människor genom historien.

  Näckroser kan smycka ett vattendrag.

  Eftersom blomman anses vara mycket vacker, både i sin utformning och den faktorn att den förekommer i så många olika färger gör att man gärna planterar näckrosen för att förgylla olika vatten drag eller dammar. Det ger en levande och färgsprakande detalj till vattnet och kan skapa en härlig oas i en park eller i en trädgård.

  Rosen är ofta oberoende av hur stor dammen eller vattendraget är till ytan, växten klarar av att växa och blomma i små så som stora dammar. Vad den är mer känslig för är djupet från vattenyta till botten. Ett fåtal sorter kan klara av att växa på mycket grunda drag, men de flesta kräver viss distans mellan botten och ytan för att kunna klara av att slå rot och leva. Vilket djup blomman behöver varierar som sagt mellan de olika arterna och det är viktigt att man anpassar sig efter den specifika arten. Under själva planteringen ska man anpassa djupet efter vad blomman kräver, det går med andra ord inte att reglera detta i efterhand.


  0 0

  Att vara bakom flötet är en rogivande sport som idkas genom att man nyttjar ett metspö med metkrok, metrev, flöte och ett spö. Denna fiskeutrustning kan användas av såväl barn som vuxna och kräver inga speciella förkunskaper. Vill man inte gräva mask och plåga dessa smådjur genom att spetsa dem på en krok, kan man i de flesta fiskeaffärer köpa lysräkor som inte tar någon skada alls. Dessa består av en krok och en självlysande kropp som drar till sig uppmärksamheten hos de flesta fiskar, som därigenom luras att nappa.

  Metspöt bör kunna förlängas och förkortas efter tycke och smak. Det är bra om materialet är av robust bambu som står emot de flesta bataljer som fisken kan åstadkomma. För att garantera ett bra grepp är det att rekommendera om spöet har ett handfäste som är tillverkat i kork eller ett annat greppvänligt material.

  En mera avancerad fiskeutrustning är kastspöet.

  Om man fiskar ute till sjöss använder man sig vanligtvis av ett kastspö med en haspelrulle. Utrustningen kan ha tjockare linor som till och med håller för riktigt tunga fiskar som torskar och hajar. Kastspöet bör vara kraftigt nog för att kunna stå emot kraftiga ryck av dessa stora sjövarelser, samtidigt som det inte får knäckas när man drar in fångsten.

  Det är mest vanligt att vuxna använder sig av kastspön till skillnad från metspön, då denna sport är alltför avancerad för minderåriga. Som lockbete fäster man varierande fiskedrag som lockar fiskarna till att hugga. Gäddor fångas enklast genom wobblers som snurrar på ett lockande sätt i vattnet. Även andra drag som har speciella spröt för att inte fastna i vassruggarna är bra att använda när man kastar efter gäddor.


  0 0

  När ens passion är att utföra Sveriges bästa bergsprängningar kommer inte kunderna enbart en gång för att sedan aldrig återvända. Nej, här spränger man inga broar. Till dessa proffsiga medarbetare återkommer kunderna fler än en gång – för de är bäst i Stockholm på att göra proffesionella bergsprängningar i Sverige. Förutom bergsprängningar i Stockholm utför man även bergkrossning, bergförstärkning och bergtäkter. Med många år och goda meriter utför man samtliga sina uppdrag med en lugn och van hand.

  För att samarbeta med bergsprängning Stockholm 2016 krävs inte så mycket mer än att man vet vilket berg man vill få bort. Resten sköts av teamets vana experter. Det ska vara enkelt att samarbeta – trots att underlaget är bergfast. En annan viktig aspekt är att det ska vara säkert.

  Sprängning får annars bara utföras av försvaret.

  Eftersom sprängning enbart får utföras av försvars makten – och av bergsprängare – är det ett delikat arbete som kräver mycket tålamod och för med sig en stor portion av ansvar. A och O för att få till en optimal berg sprängning är att borra rätt. Ingen borrning är den andra lik eftersom den ofta hänger ihop med hur berg grunden och den omkring liggande omgivningen ser ut.
  Självklart är ett oerhört högt säkerhets medvetande mycket viktigt när det handlar om bergsprängning. Varje borrningsarbete skiljer sig mycket åt, och det gör givetvis även varje bergsprängning.
  När man spränger en berg grund expanderar materialet så pass mycket att det kan bli dubbelt så stort. Därför gäller det givetvis att utföra bergsprängningen med omtanke och en stor portion av varsamhet.


  0 0
 • 03/21/17--17:00: Vad är el cigaretter?
 • El cigaretter kan man se som ett substitut för vanliga cigaretter med tobak i. Skillnaden på en el cigarett och en vanlig cigarett, är att den först nämnda varken har tobak eller papper om sig. Det innebär att alla giftiga ämnen som en traditionell cigarett innehåller är borttagna ur el cigaretten. Den är uppbyggd på det sättet att den består av ett uppladdningsbart batteri, en behållare för e-juice samt ett munstycke. Behållaren kan man sedan fylla med vilken smak man vill, dock är det att rekommendera att juicen köps på samma ställe som el cigaretten. Detta för att du ska få den juicen som är anpassad för just den modellen som du har köpt.

  Första gången man köper detta, så kan man oftast välja att köpa ett startkit. I det kittet får du oftast med en usb-laddare, el-cigaretten och någon smak. I vissa fall kan du själv välja smaken redan i startkittet.

  Varför använda och var köper man el cigaretter?

  Varför man använder el cigaretter istället för vanliga cigaretter kan skilja från person till person. Det kan vara ett bra sätt att sluta röka på. Eftersom nikotinhalten i e-juicen finns i olika styrkor, så kan man använda den för att successivt trappa ner på nikotinet. När man har hållit på ett tag kan man gå över till ett helt nikotinfritt alternativ.

  Ett annat skäl till el cigarett kan vara alla rökförbud som har införts. Då denna släpper ut vattenånga i stället för tobaksrök, finns ingen risk för passiv rökning. Det innebär att man oftast får använda sig av denna på restauranger eller andra ställen som infört rökförbud.
  Att hitta en bra el cigaretter återförsäljareär inga konstigheter.

  EDu går bara in på nätet och kollar runt lite. Om du surfar in på en nätbutik som säljer dessa så hittar du ett stort utbud. I dessa butiker kommer du garanterat att hitta det du söker. Om du skulle vara osäker finns det oftast en kundtjänst att rådfråga. En fördel till med att handla den på nätet i stället för fysisk butik, är att utbudet är markant större. Nästa plus är att priset oftast blir avsevärt lägre på nätet.


  0 0
 • 06/20/17--17:00: Ostkakan från Vrigstad
 • Ostkaka från OstkaksbagerietNågot som är en älskad klassiker i såväl Småland som övriga landet är ostkakan, det är något som många är uppväxta med och förknippar tillsammans med många härliga minnen. Det är dessutom en riktigt god kaka som passar vid såväl det vanliga eftermiddagskaffet s​​​​​​om till fest och kalas, därför är det absolut ett säkert kort att servera då den älskas av de allra flesta. Dock är det många gånger så att man varken kan, orkar eller har tid att ställa sig och laga ostkakorna på egen hand, men man vill ända ha den riktigt goda och genuina smaken som man får vid hembakade ostkakor. Då är det perfekt att alltid vända sig till Ostkaksbageriet i Vrigstad, här har man många års erfarenhet och en riktig kärlek till hantverket som gör att ni alltid får en ostkaka som smakar som hemlagad att servera när ni ska ha fest eller när ni får oväntat besök.

   Vill ni se bilder på ostkakorna som de tillverkar och säljer kan ni alltid surfa in på deras hemsida, här kan ni även lägga er beställning direkt till företaget för att få era ostkakor levererade inom kort. Eftersom att den är lika perfekt att servera direkt vid leverans som att frysa in och plocka fram när ni får besök är det väldigt populärt att beställa flera samtidigt och förvara dem i frysen.​

  Ostkakor med svenska råvaror

  När det kommer till att skapa den perfekta ostkakan har man på Ostkaksbageriet i Vrigstad inga hemligheter, utan det är erfarenhet, kärlek till bakning och äkta svenska råvaror som skapar den goda klassiska smaken.

   Därför är det också det mest populära svenska företaget när det kommer till att beställa ostkakor i såväl stora som små partier och storlekar. Så beställ också du den bästa ostkakan i Småland och servera tillsammans med lättvispad grädde och sylt eller bär så kommer du garanterat att ha en succé oavsett om det är till fest eller fika. ​


  0 0

  Antingen om behovet utav personlig assistans har kommit nu medan du eller ni bor i Jönköping, Småland eller om ni nyligen flyttat hit och behöver en ny personlig assistent eller helt enkelt behöver byta på grund av andra skäl så är detta inget problem alls. I Jönköping finns det ett stort utbud utav utbildade personliga assistenter som kan hjälpa dig och din familj med det som just ni behöver och anpassa tjänsten för personlig assistans efter era behov, eftersom att detta är så individuellt efter varje enskild person så har man lagt en stor vikt på att se till varje individ om vad just ni behöver och inte gå efter någon slags mall.

  Viktigt med rätt personliga assistenter för jobbet

  En personlig assistent är någon som måste fungera med personen som den ska hjälpa, inte bara passa in efter vad man tror att ni söker, därför brukar man se till att allt från de praktiska lösningarna så som tider, boende och annat som måste fixas ska även kombineras med de mer ogripbara faktorerna så som personkemi mellan de som ska tillbringa en så pass stor del av sin tid och vardag tillsammans, allt för att alla parter ska trivas så bra som möjligt i denna lösning.

  Ta gärna hjälp av de olika verktyg som finns på internet för att leta reda på de olika personliga assistenterna från ett assistansbolag Jönköping då det är ett så pass stort område och många använder sig utav just nätet för att kunna nå ut och sprida sin hjälp till en så stor skara som möjligt. Många olika sidor har olika matchningsverktyg som kan hjälpa dig att sålla ut de som du tror skulle passa respektive inte passa dig och de behov som du har.​


  0 0

  När man ska bygga eller renovera så är det väldigt viktigt att man inte bara väljer det billigaste alternativet hela tiden, man måste även kolla på kvalitet och se till så att det är ett väl tillverkat hantverk som man sätter in när det handlar om viktiga delar i en grund eller i ett tak. Så om man ska köpa takstolar eller är i behov av byggnation Jönköpingär det helt klart Eklöf & Son man bör välja för att få det bästa på marknaden till ett mycket förmånligt pris. De har dessutom sin verksamhet nära Jönköping, närmare bestämt i Nässjö på Industrigatan 27.

  Här inom företaget har man i många år arbetat för att få fram så stabila och kvalitativa produkter inom byggnation som möjligt för att ni konsumenter smidigt och enkelt ska kunna köpa in de delar som ni behöver till ert tak. Eftersom att takstolar nästan alltid är tillverkade i trä kan ni lugnt räkna med att dem på Eklöf & Son kommer att leverera högklassiga produkter då de har arbetat med trä och hantverk i många årtionden och har många nöjda kunder bakom sig som kan intyga detta.

  Satsa på bra hantverk!

  Då det är väldigt viktigt att man är noga med vad man använder för produkter när man vid byggnation eller renovering av exempelvis ett tak så är det bra om man kan prata med dem som man beställer av om man känner sig osäker på sitt köp. Därför kan ni alltid ta kontakt med dem på Byggnadsfirma Eklöf & Son om ni har några frågor angående ert köp eller en fundering över något som ni kanske behöver hjälp med i övrigt.

  Eftersom att de har ett brett område som de arbetar inom kan ni garanterat få hjälp med det mesta och dessutom göra en bra affär. 


  0 0

  En trevlig och ombonad arbetsmiljö är viktig, både för den interna trivseln och för att få en representativ miljö gentemot kunder. En bra lösning kan vara att införskaffa företagsväxter Stockholm, då det bidrar till både en fräsch interiör och ger mer liv till kontoret.

  Genom att hyra vackra växtinstallationer skapar du en yta som är mer gynnsam för mänsklig interaktion är vad en steril inredning är. Det kan i längden leda till bättre produktivitet och en generellt bättre stämning på arbetsplatsen.

  Det finns vetenskapliga undersökningar som visar på de positiva effekterna av en angenäm arbetsmiljö, och inte minst mer grönt på arbetsplatsen. Just att vara omgiven av växter har visat sig ha positiv effekt på både stress, ångest och allmänt humör.

  Företagsväxter är en bra investering

  Skillnaderna mellan ett kontor som har växter och ett som inte har det är markanta.  Gröna växter hjälper bland annat till med luftrening och ljuddämpning. De hjälper också till att hålla borta damm, som i sin tur är en faktor som leder till en väldigt mycket sämre arbetsmiljö.

  Växtriket erbjuder dessutom en väldigt stor mångfald, och det finns många olika stilar att inreda sitt kontor med. Det går ofta också att hyra växter, en ofta fördelaktig lösning för just företag och deras kontorsmiljöer.

  En duktig växtinredare kan snabbt läsa av just er arbetsplats och se vilka lösningar som skulle fungera just hos er. Just val av växter är en viktig detalj när det gäller inredning, och ska inte underskattas. Ett grönt kontor är helt enkelt ett bättre kontor.


  0 0

  För dig i behov av fasadbeklädnad, kan O-profil i Skurup AB rekommenderas. Här hittar du ett välsorterat produktutbud, och de är specialiserade på att tillverka mindre unika serier, utan att det behöver kosta mer än nödvändigt. De kan garanterat tillverka något som matchar ert företags behov och önskningar på ett opti​malt sätt. 

  Företaget bildades 1994, och drevs länge av Åke och Mats Olsson, far och son. Sedan 2003 är det Mats som driver företaget, med sin fars stora erfarenhet i ryggen. Företaget har stor erfarenhet av plåtprodukter av olika slag, och kan garanterat möta er behovsbild på ett optimalt sätt. Efter över 20 år inom branschen har de sett det mesta, och kan det mesta som har med plåtprodukter att göra.

  Dessa specialanpassade produkter behöver heller inte göra ett för stort hål i plånboken, utan det är priser som definitivt är hanterbara och funktionella. Många har behov av just produkter som är specialanpassade, och O-profil kan definitivt få jobbet gjort i sammanhanget. 

  Stor erfarenhet av fasadbeklädnad

  Deras kompetens har bland annat gjort att de har fått pris som årets företagare i Skurup 2011, och de har haft många nöjda kunder under de år de drivit företaget. För en större inblick i hur de arbetar, kolla gärna in deras hemsida. Här hittar du ett flertal relevanta referensobjekt, och annan matnyttig information. 

  Företaget har också ett tydligt fokus på miljön. Detta gäller både när det handlar om återvinning och kretsloppstänkande, men även arbetsmiljön. All skrot återvinns för att ge minimal negativ påverkan på miljön för kommande generationer. De har också en stor respekt för olika personer individuella åsikter och värderingar, vilket präglar deras verksamhet, både internt och i externa sammanhang. Företaget har i nuläget 8 anställda.